Digital product studio

Consultancy

Op zoek naar een partner in crime voor je volgende digitaal product project? 2DIGITS is here to help

Neem contact op

Samen creëren we uw toekomstbestendige digitale strategie

Consultancy is vandaag de dag belangrijker dan ooit in het IT-landschap dankzij de voortdurende veranderingen. Met behulp van consultancydiensten kunnen bedrijven begrijpen hoe ze de nieuwste technologieën, snel veranderende klanten en een continue stroom van nieuwe innovaties zoals headless websites, blockchain en kunstmatige intelligentie kunnen omarmen.

We zijn toegewijd om onze klanten te helpen een uitgebreide digitale strategie te creëren die voor hen werkt en hen in staat stelt om voorop te blijven lopen in trends in hun branche. Consultancy is een onmisbaar onderdeel van het navigeren in de digitale wereld, maar het kan ook een ontmoedigende onderneming zijn. Daarom staat ons team klaar om deskundig advies op maat te bieden en u met vertrouwen het onbekende terrein in te leiden.

2DIGITS team

Ons team

Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

Uw partner in digitale productontwikkeling

Als het gaat om productontwikkeling, kan een partner in crime het verschil maken.

Daarom bieden wij toonaangevende adviesdiensten voor projectbegeleiding, strategie en implementatie.

Onze ervaren professionals zijn op elk moment beschikbaar, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw project in veilige handen is gedurende de hele reis. Raadpleeg ons en wees verzekerd van het succes van uw productontwikkelingsproject.

Projecten waar we trots op zijn

Onze roadmap voor success

We hebben een routekaart voor het succes van uw product.

Heeft u een strategische partner nodig, maar bent u nog niet klaar voor een toegewijd project? We ondersteunen onze klanten met verschillende adviesdiensten, van het ondersteunen van CEO’s bij technologische uitdagingen tot het creëren van een specifieke digitale go-to-market strategie voor uw nieuwe producten en diensten.

Wij zijn een toegewijd team dat apps bouwt voor consumenten- en zakelijke markten. Wij zijn zeer bekwaam in React Native en Flutter, waardoor wij een mooie, responsieve app kunnen maken.

Wij zijn een team van ontwerpers en ontwikkelaars dat web-apps bouwt voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. We zijn zeer bedreven in React, NextJS en C# en Flutter, waardoor we prachtige, responsieve web-applicaties kunnen maken.

Onze updates

Comparing headless cms'es
E-Commerce
19.09.2022

Comparing WordPress, Drupal, Magento, Shopify and BigCommerce as a Headless E-Commerce CMS

Projecten

Waar we trots op zijn

We are ready for the next online challenge