Over ons

2DIGITS Development agency

Voor onze opdrachtgevers brainstormen, creëren, ontwerpen, ontwikkelen, lanceren en optimaliseren we websites, shops, apps en platformen. Wij zijn bijzonder gepassioneerd over wat we doen en geloven dat goed design in combinatie met innovatieve development elk probleem kunnen oplossen.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een flexibile en betrouwbare partner, zodat we samen aan de slag kunnen. Opgericht in 2019, but just getting started!

Projecten waar we trots op zijn

2DIGITS team

Ons team

Missie & Visie

2DIGITS is een vooruitstrevend digitaal bureau dat zich inzet voor groei en het waarmaken van ambities. Onze filosofie is gebaseerd op samenwerking: we geloven dat succes voortkomt uit het gezamenlijk nastreven van doelen, met plezier en toewijding.

Ons team zet zich vol passie in voor elk project, altijd met het oog op innovatie en vernieuwing.

Bij 2DIGITS combineren we slim werken met onze focus op concepting, persoonlijke benadering en betrouwbare dienstverlening. Dit maakt ons niet alleen een partner in digitale groei, maar ook een betrouwbare adviseur voor onze klanten. Samen bouwen we aan succesverhalen in de digitale wereld.

Neem contact op

Onze diensten

Waar we onze opdrachtgevers mee helpen

Binnen 2DIGITS  zijn onze consultants gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven door het complexe landschap van de nieuwste technologieën. Ze begrijpen de dynamische klantenbehoeften en hoe deze continu worden beïnvloed door innovaties in de tech-wereld. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, ontwikkelen we samen een op maat gemaakte digitale strategie die past bij de unieke uitdagingen en doelen van elk bedrijf.

 

Bij 2DIGITS is grondig onderzoek cruciaal voor het succes van projecten. Dit proces begint met het gezamenlijk bepalen van de doelgroepen, het identificeren van hun specifieke behoeften en het beoordelen van de technische haalbaarheid van het project. Door deze aspecten in de beginfase zorgvuldig te onderzoeken, kunnen we de slaagkans van het project aanzienlijk vergroten.

Bij het vormgeven van een project speelt de rol van onze gespecialiseerde UX-designers een centrale rol. Zij zijn experts in het creëren van digitale producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook uitblinken in hun unieke gebruikerservaring. Dit proces gaat veel verder dan alleen het visuele ontwerp; het omvat het volledige spectrum van de gebruikersinteractie met het product.

Ons creatieve team is gespecialiseerd in het naar een hoger niveau tillen van zowel B2C – als B2B e-commerce platforms. Dankzij onze geavanceerde headless e-commerce infrastructuur kunnen wij een naadloze en gepersonaliseerde winkelervaring bieden aan uw klanten. Deze moderne benadering van e-commerce stelt ons in staat om flexibel en snel in te spelen op de veranderende behoeften van de markt en de gebruikers.

Wanneer u klaar bent om een digitaal product te ontwikkelen, is ons team hier om hoogwaardige web-apps op maat te creëren, gebruikmakend van .NET en React technologieën. Onze expertise in web-app ontwikkeling stelt ons in staat om oplossingen te bouwen die niet alleen voldoen aan uw specifieke zakelijke vereisten, maar ook een voortreffelijke gebruikerservaring bieden.

De combinatie van .NET en React in onze ontwikkelingsprocessen zorgt voor robuuste, schaalbare en efficiënte web-apps. Met .NET als betrouwbaar en veelzijdig back-end framework en React voor een dynamische en interactieve front-end, kunnen we web-apps leveren die zowel technisch geavanceerd als visueel aantrekkelijk zijn.

Als u klaar bent om een app te ontwikkelen, dan is ons development agency de ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte apps met behulp van het React Native framework. Dit framework stelt ons in staat om efficiënte en effectieve cross-platform applicaties te bouwen die naadloos werken op zowel iOS als Android.

Bij 2DIGITS ligt de focus op het ontwikkelen van performance-gerichte websites. Onze expertise in webontwikkeling stelt ons in staat websites te bouwen die niet alleen snel en veilig zijn, maar ook een ongeëvenaarde gebruikerservaring (UX) bieden. Onze aanpak combineert de nieuwste technologieën met innovatief design om websites te creëren die niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar deze ook overtreffen.

In ons development agency hechten we veel waarde aan het samenwerken met klanten om ervoor te zorgen dat hun projecten relevant en optimaal presterend blijven in een snel veranderende digitale wereld. We begrijpen dat de digitale omgeving voortdurend evolueert, en dat wat vandaag werkt, morgen wellicht verouderd kan zijn. Daarom leggen we een sterke focus op adaptieve strategieën en voortdurende innovatie.

Onafhankelijk advies, of gewoon even meekijken? Binnen onze Audit kijken we onder de motorkap van jouw digitale product en bepalen we de logische vervolgstappen

Niet genoeg capaciteit voor een project? Ons team van consultants, UX designers en developers staat voor u klaar

Projecten

Waar we trots op zijn

Waarmee we ontwikkelen

ONZE STACK

React

React is een ontwikkel framework dat is gecreëerd door Facebook en waarmee ontwikkelaars gebruikersinterfaces en web-applicaties kunnen creëren

React Native

React Native is een populaire en veelzijdig ontwikkel framework waarmee ontwikkelaars native mobiele applicaties voor zowel Android- als iOS-apparaten kunnen maken met behulp van één codebase

Next.JS

Next.JS is een ontwikkel framework waarmee ontwikkelaars interactieve en responsieve gebruikersinterfaces kunnen creëren. Next.JS is gebouwd op React, een JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van gebruikersinterfaces.

Laravel

Laravel is een PHP-ontwikkelingsframework dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. Laravel staat bekend om zijn schone en uitdrukkelijke syntaxis en zijn nadruk op productiviteit van de ontwikkelaar.

PHP

PHP is een populaire programmeertaal die veel wordt gebruikt voor webontwikkeling. PHP-ontwikkelingsframeworks bieden een structuur voor het ontwikkelen van PHP-applicaties.

.NET

.NET is een door Microsoft gecreëerd ontwikkelframework. Het maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om web-, desktop- en mobiele toepassingen te maken met behulp van HTML, CSS en JavaScript.

Sketch

Sketch wordt voornamelijk gebruikt voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces, websites en iconen. Het kan echter ook worden gebruikt voor het maken van illustraties, typografie en logo's

Prepr

Prepr is de eerste data-gedreven headless CMS ter wereld. Wij hebben de functionaliteiten van een headless CMS gecombineerd met een ingebouwde personalisatie-engine en optimalisatie functies.

Figma

Figma is de eerste online samenwerkingstool voor designers ter wereld en maakt het voor professionals mogelijk om sneller te ontwerpen dan ooit tevoren. Figma biedt krachtige functies zoals gedeelde bibliotheken, een drag-and-drop-interface, opmerkingen en de mogelijkheid om te schakelen tussen handmatige designs en vector-netwerken.

Flutter

Flutter, het open-source mobiele applicatieontwikkelingsframework dat is gecreëerd door Google. Flutter stelt ontwikkelaars in staat om prachtige, snelle en hoogwaardige apps te maken voor zowel iOS als Android platformen met één codebase.

BigCommerce

BigCommerce is een premium e-commerce platform ontworpen voor bedrijven met een hoge omzet en snelle groei. Het biedt een breed scala aan functies, hulpmiddelen en diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van grote en complexe online winkels.

Shopify

Shopify Plus is een premium e-commerce platform ontworpen voor bedrijven met een hoge omzet en snelle groei. Het biedt een breed scala aan functies, hulpmiddelen en diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van grote en complexe online winkels.