06.06.2024

<h1>2DIGITS versterkt API/Integratie diensten met dedicated team</h1>

Share this on
Headless WordPress website laten maken

2DIGITS versterkt API/Integratie diensten met dedicated team

Utrecht, 06-06-2024 –2DIGITS, een toonaangevend bedrijf in digitale innovaties, kondigt met trots de oprichting aan van een gespecialiseerd team voor API- en integratiediensten. Dit nieuwe team bouwt voort op onze jarenlange ervaring en biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt hoogwaardige integraties te realiseren, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Dedicated team as a service voor naadloze API integraties

Het nieuwe team van 2DIGITS combineert diepgaande business- en tech-expertise om op maat gemaakte API-oplossingen te leveren. Ons eigen platform, gecombineerd met maatwerkoplossingen, stelt ons in staat om snel koppelingen te realiseren met systemen zoals Exact Online, AFAS, Shopify en BigCommerce. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het koppelen van ERP’s, CRM’s en WMS, kunnen we complexe bedrijfsprocessen naadloos integreren en optimaliseren.

Steven Ammerlaan, CEO van 2DIGITS, zegt: “We hebben vele API’s en integraties ontwikkeld voor onze klanten en met dit dedicated team kunnen we onze diensten naar een hoger niveau tillen. We zijn er trots op dat we zowel business als tech skills samenbrengen om altijd de juiste oplossingen te bouwen.”

Succesverhalen: Easy Noise Control en SPAR University

Onze expertise blijkt uit succesvolle projecten zoals Easy Noise Control en de SPAR University app. Deze cases laten zien hoe bedrijven eenvoudig en efficiënt verbindingen kunnen maken met andere platforms en informatie kunnen uitwisselen. Met onze oplossingen hebben deze bedrijven hun operationele efficiëntie aanzienlijk verbeterd en kunnen ze nu sneller en effectiever werken.

Over 2DIGITS

Bij 2DIGITS brainstormen, creëren, ontwerpen, ontwikkelen, lanceren en optimaliseren we websites, shops, apps en platformen voor onze opdrachtgevers. Wij zijn bijzonder gepassioneerd over wat we doen en geloven dat goed design in combinatie met innovatieve development elke uitdaging kan oplossen.

Als flexibele en betrouwbare partner werken we nauw samen met onze klanten om hun digitale ambities waar te maken. Sinds onze oprichting in 2019 hebben we ons toegewijd aan het leveren van maatwerkoplossingen die bedrijfsprocessen optimaliseren en efficiëntie verhogen. En we zijn nog maar net begonnen!

Gratis integratie scan twv €2500

Om te vieren dat we een nieuwe dienstverlening lanceren bieden we graag een gratis API integratie scan aan. Binnen deze scan analyseren we het huidige IT landschap, huidige integraties en schetsen we een beeld over toekomstige koppelingen.

Integratie scan

Contact voor meer informatie

Bedrijven in de B2B/B2C e-commerce en corporates met beperkte ontwikkelcapaciteit kunnen nu profiteren van onze gespecialiseerde diensten. Voor meer informatie, bezoek 2DIGITS.nl of neem contact op met Steven Ammerlaan via [email protected] of 0620413957.

Neem contact op