EASY Noise Control

Zo hebben we een supersnel, volledig geïntegreerd systeem gemaakt.

EASY Noise Control is specialist in akoestiek en maakt, levert en installeert maatwerkoplossingen tegen galm. Een verouderde WordPress website met trage plugins en slecht communicerende systemen gaven de doorslag om een nieuwe volledig geïntegreerde headless webshop te laten bouwen.
EASY Noise Control

Een volledig geïntegreerd systeem met een enorme snelheidsverbetering voor EASY Noise Control

EASY Noise Control is specialist in akoestiek en maakt, levert en installeert maatwerkoplossingen tegen galm. Een verouderde WordPress website met trage plugins en slecht communicerende systemen gaven de doorslag om een nieuwe webshop te laten bouwen. We begonnen met een volledig geïntegreerd systeem.

Uitdaging

Het doel van de nieuwe webshop was om de gebruikerservaring te verbeteren, de snelheid sterk te verhogen en een volledig geïntegreerd, naadloos communicerend systeem te creëren. Hiervoor hebben onze strategen verschillende marketing learnings uit eerdere campagnes en projecten vertaald naar een compleet nieuw design voor EASY Noise Control. Om recht te doen aan dit design is de webshop vanaf de grond opnieuw ontwikkeld in React.

Het ontwikkelen van een nieuwe website was het perfecte moment om nieuwe systemen te integreren om het marketing- en verkoopproces, maar ook de logistieke en administratieve afhandeling van bestellingen verder te optimaliseren en automatiseren. Deze webshop moest een totaalpakket worden van alle eisen die EASY Noise Control had: een volledig op elkaar afgestemde machine die makkelijk schaalbaar en aanpasbaar is.

Win een technische scan t.w.v. €2.500,-

Benieuwd op welke punten jouw website, webshop of platform nog te verbeteren is? Schrijf je in en laat onze technische experts een audit uitvoeren waar concrete actiepunten uitrollen!

EASY Noise Control - wandpanelen

Oplossing

De integratie tussen een select aantal systemen maakte dit mogelijk. De belangrijkste systemen zijn natuurlijk Prepr om de inhoud te beheren en correct weer te geven op de website. Elfsquad wordt gebruikt om extra complexe productinformatie dynamisch weer te geven op basis van de verschillende filteropties die beschikbaar zijn voor bezoekers van de website. Maar ook op de winkelvloer wordt dit systeem gebruikt. Bestellingen en offerteaanvragen komen dus altijd via 1 systeem binnen en kunnen geen fouten veroorzaken.

Bestel je vervolgens iets of vraag je een offerte aan? Dan treedt de integratie met Business Central in werking om de administratie en logistiek verder af te handelen. Dit gebeurt vanaf het aanmaken van een order tot en met het versturen van bevestigingsmails. Het hele proces is geautomatiseerd in Business Central.

Tot slot is er een koppeling gemaakt met HubSpot om de verschillende marketing automatiseringen uit te voeren, de sales pipeline up-to-date te houden en deal statussen bij te werken voor een juist overzicht.

Technologie gebruikt voor deze case

React

Prepr CMS

EASY Noise Control - productpagina akoestisch fotopaneel

Conclusie

Een verouderde WordPress website met veel trage plugins en slecht communicerende systemen gaven voor EASY Noise Control de doorslag om een nieuwe webshop op maat te laten bouwen. Ze bieden een groot aantal producten en oplossingen aan, die vaak op maat worden gemaakt. De complexiteit van de producten en webshop zorgt bij EASY Noise Control voor een grote behoefte aan een waterdicht, volledig geïntegreerd systeem dat met elkaar communiceert in de winkels, op de werkvloer en online, processen automatiseert en vereenvoudigt voor het personeel.

Het resultaat is een volledig geïntegreerd, schaalbaar en supersnel systeem dat naadloos met elkaar communiceert, waardoor marketing, verkoop, logistiek en administratieve processen sterk worden verbeterd en vereenvoudigd.

Intergraties

Het complexe en uitgebreide aanbod vereist een kleine maar krachtige selectie integraties en koppelingen.De belangrijkste integraties zijn:

  1. Elfsquad waarmee klanten en verkopers snel en eenvoudig een product op maat kunnen samenstellen. Elfsquad toont direct de juiste voorraad en prijs, zodat een product met één druk op de knop in productie kan worden genomen zonder dat er fouten kunnen optreden.
  2. Wordt er een order geplaatst of een offerte aangevraagd? Dan maakt Business Central deze dynamisch en automatisch op. Indien nodig wordt automatisch een order aangemaakt die de productie en verdere logistiek in gang zet. Ook de klant wordt via geautomatiseerde e-mails op de hoogte gehouden van de bestelling. Denk aan status in het proces of verzendinformatie.
  3. Wanneer Business Central zijn taken heeft voltooid, wordt er een signaal gestuurd naar HubSpot, waar de verkoop in verschillende pijplijnen en dealstatussen worden bijgehouden. Alle marketing automatiseringen worden ook uitgevoerd vanuit HubSpot met als doel een betere relatie op te bouwen met de klanten van EASY Noise Control.

Het geheel van dit systeem en deze integraties geeft EASY Noise Control een totaalpakket om alle verkoop, logistiek en productie te beheren voor nu en in de toekomst.

Op zoek naar meer informatie over EASY Noise Control? Bezoek de gloednieuwe webshop via www.easy-noisecontrol.nl

Webshop laten ontwikkelen?

Wil je een webshop laten ontwikkelen? Bekijk onze uitgebreide website development pagina voor meer informatie over ons, onze werkwijze en de mogelijkheden.

Projecten waar we trots op zijn

Jan Dekker - Footer CTA

EVEN SPARREN OF EEN GOED IDEE?

WE ARE READY FOR THE NEXT DIGITAL CHALLENGE

Neem contact op via 06 83 53 75 39, stuur een mail naar [email protected], vul het contactformulier in óf plan direct iets in via de knop hieronder.

Afspraak inplannen Contact opnemen