Uiltje Brewing

Het uiltje van Uiltje Brewing écht tot leven brengen

Uiltje is naar 2DIGITS gekomen met een uitdaging: het versterken van de beleving op het blikje. En die uitdaging zijn we graag aangegaan. Maar hoe maak je de typerende blikken van Uiltje Brewing met uiteraard het bekende uiltje en het design geïnspireerd op strips nog aansprekender?
Uiltje Brewing header

 Het uiltje van Uiltje Brewing écht tot leven brengen

In een wereld waar innovatie en technologie de grenzen van mogelijkheden continu verleggen, staat 2DIGITS aan de voorhoede om merken te transformeren via digitale ervaringen. Deze case van Uiltje Brewing Company illustreert perfect hoe 2DIGITS de uitdaging aangaat om traditionele merkinteracties opnieuw uit te vinden. Door de samensmelting van creativiteit, technologie en diepgaande inzichten in consumentengedrag, onthullen we hoe een uniek idee – verrijkt met augmented reality – de manier waarop consumenten interactie hebben met een product, radicaal kan veranderen en een nieuwe dimensie aan de merkbeleving kan toevoegen.

Uitdaging

Uiltje Brewing Company, bekend om hun uitgesproken en kwalitatief hoogwaardige bieren, streefde ernaar om de interactie met hun klanten naar een hoger niveau te tillen door een unieke beleving te creëren direct vanaf het blikje. De vraag was: Hoe kunnen we de karakteristieke blikken, versierd met het iconische uiltje en stripachtige ontwerpen, nog opvallender maken?
Uiltje Brewing Augmented reality

Oplossing

2DIGITS nam deze uitdaging aan met een innovatieve benadering: Augmented Reality (AR). Door het integreren van AR-technologie hebben we het mogelijk gemaakt voor bierliefhebbers om het uiltje op de blikjes tot leven te wekken. Klanten kunnen een QR-code scannen om toegang te krijgen tot vier levendige animaties van verschillende uiltjes, elk met een uniek verhaal en een verborgen kortingscode voor hun volgende aankoop. Dit project werd verrijkt door een samenwerking met Gerben Valkema, de illustrator van Uiltje, om een naadloze integratie tussen de fysieke producten en digitale ervaringen te garanderen.

Deze case laat zien hoe 2DIGITS de kracht van AR-technologie benut om merkbelevingen te transformeren. Het resultaat is een diepere connectie tussen Uiltje Brewing en hun klanten, waarbij technologie en creativiteit samenkomen om memorabele momenten te creëren.

Resultaat

Facts & figures

  • Volledig Op Maat: De 3D-animaties zijn specifiek ontworpen voor Uiltje, met een focus op detail en merkconsistentie.
  • Dynamische Overgangen: De animaties gebruiken geavanceerde 3D-effecten voor vloeiende overgangen tussen scènes.
  • 360° Zichtbaarheid: Gebruikers kunnen de geanimeerde uiltjes vanuit elke hoek bekijken, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat.

Projecten waar we trots op zijn

Jan Dekker - Footer CTA

EVEN SPARREN OF EEN GOED IDEE?

WE ARE READY FOR THE NEXT DIGITAL CHALLENGE

Neem contact op via 06 83 53 75 39, stuur een mail naar [email protected], vul het contactformulier in óf plan direct iets in via de knop hieronder.

Afspraak inplannen Contact opnemen