Digital development studio

APP DEVELOPMENT

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van prestatiegerichte mobiele apps voor zowel B2C- als B2B-markten. Ons team van ervaren productmanagers, ontwerpers en developers zijn experts op het gebied van de nieuwste app-ontwikkelingstechnologieën en -frameworks, waaronder React Native en Flutter.

Vraag een offerte aan

Onze focus op mobiele apps

Maak kennis met onze diensten voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van mobiele apps: Bij 2DIGITS werken met jou samen om je concept tot leven te brengen.

Ons team van ontwerpers creëert wireframes, mock-ups en prototypes om uw ideeën te visualiseren.

Ons ontwikkelingsteam maakt gebruik van de nieuwste frameworks zoals React Native en Flutter om schaalbare apps te bouwen voor zowel iOS als Android. Daarnaast zorgen onze API-ontwikkelingsdiensten voor naadloze integratie met externe systemen en diensten. En om de beste gebruikerservaring te garanderen, optimaliseren we je app voor optimale prestaties, stabiliteit en batterijduur.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Technologie die we gebruiken

Technologie die we gebruiken

React Native

React Native is een populair en veelzijdig ontwikkelingsframework waarmee ontwikkelaars native mobiele applicaties kunnen creëren voor zowel Android- als iOS-apparaten met behulp van één codebase.

.NET

.NET is een ontwikkelingsframework dat is gemaakt door Microsoft. Het stelt ontwikkelaars in staat om web-, desktop- en mobiele applicaties te maken met behulp van HTML, CSS en JavaScript.

Flutter

Flutter is het open-source mobiele applicatieontwikkelingsframework gemaakt door Google. Flutter stelt ontwikkelaars in staat om prachtige, snelle en hoogwaardige apps te maken voor zowel iOS als Android platforms met behulp van één codebase.

Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

2DIGITS, jouw partner in digitale product ontwikkeling

Als het gaat om productontwikkeling, kan het hebben van de juiste partner in crime het verschil maken.

Ons team is bij elke stap van de reis aanwezig en geven je het vertrouwen dat jouw project in goede handen is. Raadpleeg ons en wees gerust dat jouw productontwikkelingsproject een succes zal zijn.

Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Voor onze app development projecten hanteren we het volgende stappenplan

Ons app development stappenplan

De eerste stap in onze roadmap is een ‘discovery sessie’, waarin we de scope van het project bepalen, de doelstellingen analyseren en het algehele concept bespreken.

De tweede stap is gericht op het UX design van het concept. De UX design activiteiten zijn erop gericht om het concept tot leven te laten komen.

De derde stap is gericht op de user-stories die een volledige beschrijving zijn van alle activiteiten.

De vierde stap is gericht op de developmentactiviteiten. Deze activiteiten worden steeds opgedeeld in sprints van twee weken.

De vijfde stap is gericht op het testen van het concept. Dat doen we altijd samen met de verschillende stakeholders.

De zesde stap is gericht op het lanceren van de app, zowel in de Android- als iOS-winkels.

De zevende, en laatste, stap in deze roadmap is gericht op het continu optimaliseren van de app om de doelen beter te halen.

Inzichten

Updates vanuit ons team