Digitale product studio

BigCommerce Agency

Bij 2DIGITS richten wij ons op het ontwikkelen van hoogwaardige e-commerce oplossingen voor bedrijven. Daarbij maken wij onder andere gebruik van BigCommerce als e-commerceplatform. Ons team van ervaren managers, designers en developers zijn experts in het gebruik van BigCommerce.

Vraag een offerte aan

Een headless webshop geschikt voor e-commerce

Omdat BigCommerce een API-first platform is heeft het een robuuste en flexibele API die kan worden gebruikt om inhoud en gegevens van de storefront te scheiden.

Daarnaast maakt de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van BigCommerce het mogelijk om snel te groeien en complexe, bedrijfskritische e-commerce oplossingen te ondersteunen.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Ben jij op zoek naar?

Krachtige e-commerce functies

BigCommerce biedt een breed scala aan ingebouwde e-commerce functies, zoals voorraadbeheer, orderverwerking, betalingsverwerking en verzending.

Flexibiliteit

BigCommerce biedt een uitgebreide API en integratiemogelijkheden waardoor bedrijven de vrijheid hebben om hun e-commerce oplossingen op maat te maken en naadloos te integreren met andere systemen en platforms.

Gebruiksvriendelijkheid

BigCommerce heeft een intuïtieve gebruikersinterface waardoor het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder technische kennis.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

Kies voor BigCommerce als jouw e-commerce framework

Als het gaat om productontwikkeling, kan het hebben van de juiste partner in crime het verschil maken.

Daarom bieden wij toonaangevende adviesdiensten voor projectbegeleiding, strategie en implementatie.

Onze ervaren professionals zijn bij elke stap van de reis aanwezig en geven je het vertrouwen dat jouw project in goede handen is. Raadpleeg ons en wees gerust dat jouw productontwikkelingsproject een succes zal zijn.

Lees meer

2DIGITS team

Ons team

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team