Digitale product studio

Flutter

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van goed presterende mobiele apps voor zowel B2C- als B2B-doelgroepen. Ons team van ervaren designers en developers is expert in de nieuwste technologieën en frameworks voor app-ontwikkeling, waaronder Flutter, een open-source UI-toolkit die wordt gebruikt voor het bouwen van webapplicaties, mobiele apps en desktopapplicaties.

Vraag een offerte aan

Wat is Flutter?

Flutter is een open-source UI-toolkit voor het bouwen van native mobiele, web- en desktop-apps met één codebase. Het gebruikt Dart, heeft een eigen rendering-engine en biedt een uitgebreide set widgets en tools. Met “hot-reload” voor snelle code-updates, hoge prestaties en een groeiende community, maakt Flutter het gemakkelijk om aantrekkelijke apps te bouwen voor iOS, Android, web en desktop.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Flutter

Snelle ontwikkeling

Flutter biedt een "hot-reload" functie waarmee ontwikkelaars direct wijzigingen in de code kunnen zien, waardoor de ontwikkeltijd aanzienlijk wordt verkort. Dit maakt het mogelijk om snel iteraties door te voeren en de app in real-time te testen en aan te passen.

Eén codebase voor meerdere platformen

Met Flutter kunnen ontwikkelaars één enkele codebase gebruiken om native apps te bouwen voor zowel iOS als Android. Dit bespaart ontwikkeltijd en kosten, omdat er geen aparte codebases en teams nodig zijn voor elk platform.

Responsieve gebruikersinterfaces

Met zijn eigen rendering-engine biedt Flutter snelle animaties en overgangen, terwijl de uitgebreide set aanpasbare widgets ontwikkelaars in staat stelt om aantrekkelijke en responsieve gebruikersinterfaces te creëren die consistent zijn op verschillende platformen.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Hoe wij bij 2DIGITS Flutter inzetten

Er zijn verschillende manieren dat Flutter kan worden toegepast bij het maken van een website, webapplicatie of app hierbij kan je denken aan de volgende manieren:

  • Cross-platform ontwikkeling
  • UI/UX-ontwerp
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team