Digital development Studio

Next.js website ontwikkelen

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

WAT IS NEXT.js?

In de kern is Next.js een manier om websites te bouwen met behulp van JavaScript. Het is een middel dat developers helpt om sneller en efficiënter webpagina’s te maken.

Zo kan je met Next.js bijvoorbeeld webpagina’s laten zien aan een gebruiker, zonder dat de pagina’s opnieuw hoeven te laden. Dit is ideaal voor webwinkels omdat gebruikers zo snel door de producten kunnen bladeren. Dit verhoogt ook nog eens je conversiepercentage!

Nog altijd wordt Next.js regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, mede dankzij een actieve community. Hierdoor maken wij bij 2DIGITS graag gebruik van dit framework bij het bouwen van een digitaal product voor een klant.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Next.js

SEO vriendelijk

NEXT.js ondersteunt server-side rendering (SSR), wat betekent dat je webpagina's al op de server voorgeladen worden voordat ze naar de gebruiker worden gestuurd. Dit verbetert de laadsnelheid en de indexeerbaarheid van de pagina's door zoekmachines, wat cruciaal is voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Verbeterde Prestaties

Met functies zoals automatische code-splitting laadt NEXT.js alleen de noodzakelijke JavaScript voor elke pagina, waardoor de snelheid en reactietijd van de website verbetert. Snellere websites bieden een betere gebruikerservaring en kunnen de conversieratio's verhogen.

Veiligheid

NEXT.js heeft ingebouwde XSS (Cross-Site Scripting) bescherming en andere veiligheidsmaatregelen, wat belangrijk is om de gegevens van je gebruikers te beschermen en de integriteit van je marketingcampagnes te waarborgen.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

ONS TEAM

WIJ VAN 2DIGITS

2DIGITS is jouw fullservice digitaal bureau dat zich richt op webdesign en webontwikkeling, met een focus op het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor klanten.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Digital agency
  • Op maat gemaakt
  • Een samenwerkingspartner
Lees meer

Projecten

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Inzichten

Updates vanuit ons team

Meer weten?
Neem contact op met Jan Dekker

[email protected]
Jan Dekker - Footer CTA