Digital Product Studio

Next.js Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

Wat is Next.js?

In de kern is Next.js een manier om websites te bouwen met behulp van JavaScript. Het is een middel dat developers helpt om sneller en efficiënter webpagina’s te maken.

Zo kan je met Next.js bijvoorbeeld webpagina’s laten zien aan een gebruiker, zonder dat de pagina’s opnieuw hoeven te laden. Dit is ideaal voor webwinkels omdat gebruikers zo snel door de producten kunnen bladeren. Dit verhoogt ook nog eens je conversiepercentage!

Nog altijd wordt Next.js regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, mede dankzij een actieve community. Hierdoor maken wij bij 2DIGITS graag gebruik van dit framework bij het bouwen van een digitaal product voor een klant.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Next.js

Server-side rendering (SSR)

Dit houdt in dat de website op de server wordt gerenderd voordat deze naar de browser van de gebruiker wordt gestuurd, wat weer zorgt voor een snellere laadtijd van de website en de gebruikerservaring bevorderd.

Static site generation (SSG)

Hierdoor wordt de website gegenereerd als een reeks HTML-bestanden. Dit zorgt voor een website met een snellere laadtijd.

React-based

Next.js is gebaseerd op React. Dit maakt het gemakkelijk om componenten te maken die kunnen worden hergebruikt in verschillende delen van de website. Dit zorgt voor een efficiënte ontwikkeling.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Wij van 2DIGITS

2DIGITS is jouw fullservice digitaal bureau dat zich richt op webdesign en webontwikkeling, met een focus op het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor klanten.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Digital agency
  • Op maat gemaakt
  • Een samenwerkingspartner
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team