Digital Product Studio

Node.js Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van goed presterende mobiele apps voor zowel B2C- als B2B-doelgroepen. Ons team van ervaren designers en developers zijn experts in de nieuwste technologieën en frameworks voor app-ontwikkeling, waaronder Node.js.

Vraag een offerte aan

Wat is Node.js?

Node.js is een open-source server-side platform dat is gebaseerd op de JavaScript-programmeertaal. Het is ontworpen om schaalbare netwerktoepassingen te bouwen en is geschikt voor het ontwikkelen van webapplicaties, back-end API’s, real-time applicaties, command-line tools en loT-toepassingen.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Node.js

Real-time communicatie

Node.js is goed geschikt voor real-time communicatie zoals chat-applicaties. Hiermee kunnen wij klanten real-time feedback geven en snel vragen beantwoorden.

Automatisering

Node.js kan gebruikt worden om workflow te stroomlijnen en meer tijd te besteden aan strategie en creatieve inspanning.

Ontwikkeling van API’s

Node.js kan gebruikt worden om API’s te ontwikkelen die ingezet kunnen worden om de marketing- en advertentie-infrastructuur te integreren met andere toepassingen en diensten

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Waarom Node.js geschikt is voor een headless website

Er zijn verschillende redenen waarom Node.js geschikt is voor een headless website, denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Schaalbaarheid: Node.js is zo gebouwd dat het zeer goed schaalbaar is en goed om kan gaan met grote hoeveelheden verkeer.
  • Snelheid: De engine waar Node.js op gebouwd is staat bekend om zijn hoge prestaties. Hierdoor kan de laadtijd van een headless website heel snel zijn.
  • Flexibiliteit: Doordat het mogelijk is om back-end API’s te bouwen, kan er gecommuniceerd worden tussen verschillende frameworks.
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team