Digital Product Studio

Nuxt.js Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

Wat is Nuxt.js?

Nuxt.js is een framework die het nog makkelijker maakt om snel en eenvoudig SSR (server-side rendering) applicaties te bouwen. Dit betekent dat de website sneller laadt en beter vindbaar is voor zoekmachines.

Wij maken bij 2DIGITS graag gebruik van Nuxt.js. Het biedt onze developers namelijk een krachtige set tools waarmee zij complexe applicaties kunnen bouwen die geoptimaliseerd kunnen worden voor zoekmachines.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Nuxt.js

Server-side rendering (SSR)

Dit houdt in dat de website op de server wordt gerenderd voordat deze naar de browser van de gebruiker wordt gestuurd, wat weer zorgt voor een snellere laadtijd van de website en de gebruikerservaring bevorderd.

Snel ontwikkelingsproces

Nuxt.js biedt een efficiënte ontwikkelingsflow. Het is bijvoorbeeld mogelijk om code direct te zien, zonder dat je de pagina opnieuw hoeft te laden.

Flexibel en schaalbaar

Omdat Nuxt.js geschikt is voor headless websites kan de frontend ontworpen worden zonder beperkingen vanuit de backend (deze zitten los van elkaar). Hierdoor wordt er meer creativiteit geboden. Daarnaast kan er makkelijker geschaald worden omdat je de website makkelijker kan aanpassen naar de wensen van een gebruiker.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Nuxt.js geschikt voor je headless website

Nuxt.js is bijzonder geschikt voor een headless website omdat het de mogelijkheid biedt om de frontend los te koppelen van de backend. Zo kan de content van de website beheerd worden met behulp van een headless CMS (Content Management Systeem) en vervolgens kan het worden weergegeven op de website met behulp van Nuxt.js.

Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team