Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

5 out of 5 stars from our clients

MVP ontwikkelen

Wat we doen

Wij ontwikkelen MVP's gericht op conversie, de juiste UX ervaring, schaalbaarheid, performance en veiligheid
Start een project

Projecten

Waar we trots op zijn

WAAROM 2DIGITS?

Bij 2DIGITS versnellen we jouw softwareontwikkeling om jouw bedrijf vooruit te helpen. Of je nu een nieuw concept wilt realiseren, bestaande software wilt verbeteren of een lopend project wilt afronden, ons team van ervaren ontwikkelaars en consultants staat klaar om je te ondersteunen.

Wij bieden je niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook de zekerheid dat je software robuust en toekomstbestendig is. Met onze pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat je sneller resultaat boekt en beter kunt inspelen op de dynamische behoeften van de markt.

Plan afspraak aan
GET TO KNOW US

We’re a family company

Wij zijn 2DIGITS, gestart in 2019 als onderdeel van de SB Group en gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale producten

PARTNERS

Waar we graag mee samenwerking

Shopify

BigCommerce

next.js

React

Onze updates

Vergelijking headless webshop cms'en
E-Commerce
05.06.2023

Vergelijking van WordPress, Drupal, Magento, Shopify en BigCommerce als een Headless E-Commerce CMS

Samen ontwikkelen we jouw toekomstbestendige onderzoeksstrategie

Om een onderzoeksproject succesvol te maken, is een gedegen strategie onmisbaar. In het voortdurend evoluerende IT-landschap is een goed doordachte onderzoeksstrategie belangrijker dan ooit. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het omarmen van de nieuwste technologieën, het inspelen op snel veranderende klantbehoeften en het navigeren door een constante stroom van innovaties – zoals headless websites, blockchain en kunstmatige intelligentie (AI).

2DIGITS team

Ons team

Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS Jouw partner in digitale productontwikkeling

Bij 2DIGITS begrijpen we dat een goede partner cruciaal is voor succesvolle productontwikkeling. Daarom bieden wij deskundig advies voor projectbegeleiding, strategie en uitvoering. Ons ervaren team staat altijd klaar om jouw project veilig en efficiënt te begeleiden van start tot finish. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvol productontwikkelingsproject.

Projecten waar we trots op zijn

Onze roadmap voor success

Strategie

Heb je een strategische partner nodig, maar ben je nog niet klaar voor een toegewijd project? Wij ondersteunen onze klanten met verschillende adviesdiensten, van het ondersteunen van CEO’s bij technologische uitdagingen tot het creëren van een specifieke digitale go-to-market strategie voor jouw nieuwe producten en diensten.

Wij zijn een toegewijd team dat apps bouwt voor consumenten- en zakelijke markten. Wij zijn zeer bekwaam in React Native en Flutter, waardoor wij een mooie, responsieve apps kunnen maken.

Wij zijn een team van ontwerpers en ontwikkelaars dat web-apps bouwt voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. We zijn zeer bedreven in React, NextJS en C# en Flutter, waardoor we prachtige, responsieve web-applicaties kunnen maken.

E-Commerce trends in 2024

Meer weten over de ontwikkelingen over de inzet van AI, personalisatie en performance bij het ontwikkelen van een webshop?

Download ons nieuwste Whitepaper