Digital Product Studio

Prepr Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

Wat is Prepr?

Prepr is een content management systeem (CMS) waarmee je digitale content kan creëren en beheren voor je website of applicatie. Het is een headless CMS, wat betekent dat het je content aanbiedt via een API die toegankelijk is voor elk type front-end technologie.

Er worden door Prepr verschillende handige functies aangeboden waardoor de populariteit steeds meer toeneemt. Zo is de interface intuïtief, er is een flexibele workflow voor het publiceren van content en de mogelijkheid om meerdere websites of applicaties vanuit één interface te beheren.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Prepr

Eenvoudige contentcreatie

Zoals gezegd is het een erg intuïtief systeem maar het biedt daarnaast ook de mogelijkheid om content in verschillende formaten op te slaan en te beheren, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en audio.

Flexibiliteit

Omdat Prepr headless is biedt het de flexibiliteit om content te publiceren op elk platform en elk kanaal. Met Prepr kunnen developers gemakkelijk content publiceren op websites, mobiele apps, chatbots en andere digitale kanalen.

Analyse en inzichten

Ook kan je met Prepr prestaties van content bijhouden en inzichten verzamelen hoe gebruikers daarmee omgaan. Dit kan helpen bij het verbeteren van je content en gebruikerservaring maximaliseren.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Wij van 2 Digits

2DIGITS is jouw fullservice digitaal bureau dat zich richt op webdesign, webontwikkeling, en digitale marketing, met een focus op het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor klanten.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Digital agency
  • Op maat gemaakt
  • Een samenwerkingspartner
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team