Digitale product studio

React Agency

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van cross-platform mobiele apps en websites met één JavaScript codebase en native componenten. Ons team van ervaren projectmanagers, designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) in combinatie met de juiste technologie voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

Sneller nieuwe functies ontwikkelen en implementeren

Met React is het mogelijk om snel en eenvoudig nieuwe functies te ontwikkelen en implementeren. Doordat React het gebruik van herbruikbare componenten en modulaire code aanmoedigt, wordt de ontwikkeling en integratie van nieuwe functies en updates vergemakkelijkt.

Hierdoor kunnen wij als developers sneller reageren op feedback van de gebruikers, waardoor de app of website nog beter kan worden aangepast aan de behoeften van de markt en de gebruikers

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Ben jij op zoek naar?

Hoge klanttevredenheid

Een snelle en efficiënte mobiele app of website zorgt voor een betere klanttevredenheid dankzij de vlotte prestaties en consistente, gebruiksvriendelijke ervaring voor gebruikers.

Tijd en kosten besparen

Doordat React bijvoorbeeld gebruik maakt van componentgebaseerde ontwikkeling, kan je deze hergebruiken. Daarnaast zijn de updates efficiënt en gebruik van tools gemakkelijk. Dit stelt developers in staat effectiever te werken aan de ontwikkeling van de website.

Hogere conversieratio’s

Goede prestaties, door bijvoorbeeld een efficiënte dataflow en communityoptimalisaties, en gebruiksvriendelijkheid voor je app en/of website kunnen leiden tot hogere conversieratio’s, meer terugkerende klanten en uiteindelijk hogere winstgevendheid.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Kies voor React bij het ontwikkelen van jouw mobiele app of website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van apps en websites met React, dus mocht jij met je app of website willen genieten van onder andere:

  • Snelle ontwikkeling
  • SEO-vriendelijkheid
  • Performance

Kies dan voor 2DIGITS als jouw agency.

Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team