Digital Product Studio

Storyblok Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van krachtige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren designers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte benadering en de nieuwste technologie├źn om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw gebruikers.

Vraag een offerte aan

Wat is Storyblok?

Storyblok is een headless content management systeem (CMS) voor websites en applicaties. Het biedt meer flexibiliteit over hoe content wordt gepresenteerd en gepubliceerd. Storyblok heeft een snel groeiende gemeenschap van gebruikers omdat ontwikkelaars en ontwerpers steeds op zoek zijn naar meer flexibiliteit en controle en Storyblok is een CMS die dit kan bieden.

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling is het gekozen CMS. Wij maken bij 2DIGITS graag gebruik van Storyblok om verschillende redenen. Lees hieronder meer over wat Storyblok is, de voordelen en waarom wij het zo graag gebruiken bij het bouwen van headless websites.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van Storyblok

Flexibele contentstructuur

Met Storyblok kun je aangepaste contenttypes en velden maken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je project. Dit stelt je in staat om content op een gestructureerde manier te organiseren en gemakkelijk herbruikbare componenten te maken.

Gemakkelijke implementatie

Storyblok biedt verschillende SDK's en plug-ins voor verschillende programmeertalen en frameworks, waardoor de implementatie naadloos kan verlopen.

Headless CMS

Storyblok is een headless CMS, wat betekent dat het de frontend-presentatie van je website of app loskoppelt van de backend-content. Dit geeft je meer flexibiliteit en vrijheid bij het ontwerpen en implementeren van je frontend.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Waarom Storyblok en headless hand in hand gaan

Storyblok is speciaal ontworpen voor de architectuur van een headless website. Bij een headless website wordt de backend logica losgekoppeld van de frontend presentatie, waardoor ontwikkelaars meer flexibiliteit en controle hebben over hoe content wordt gepresenteerd en gepubliceerd.

Een voordeel van het hebben van een headless website is dus dat je meer flexibiliteit en controle hebt. Storyblok biedt deze voordelen, maar daarnaast heb je nog meer voordelen aan Storyblok waar wij bij 2DIGITS gebruik van maken. Daar zullen wij hieronder meer op ingaan.

Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team