Development agency

STRATEGIE

Voor de ontwikkeling van digitale producten is samenwerking met een betrouwbare partner cruciaal. 2DIGITS biedt gespecialiseerde diensten in projectmanagement, strategische planning en uitvoering. Ons team van experts werkt naadloos samen met strategische IT-consultants om jouw project tot een succes te maken. Neem contact met ons op en ervaar hoe wij jouw productontwikkeling kunnen ondersteunen.

Neem contact op

Samen creëren we jouw toekomstbestendige digitale strategie

Iets succesvol ontwikkelen? Voor het succes van een project is het van essentieel belang om de juiste strategie op te stellen.  De juiste IT strategie is vandaag de dag belangrijker dan ooit in het IT-landschap door de voortdurende veranderingen. Wij helpen onze opdrachtgevers  hoe ze de nieuwste technologieën, snel veranderende klanten en een continue stroom van nieuwe innovaties – zoals headless websites, blockchain en kunstmatige intelligentie (AI) – kunnen omarmen.

2DIGITS team

Ons team

Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS Jouw partner in digitale productontwikkeling

Bij 2DIGITS begrijpen we dat een goede partner cruciaal is voor succesvolle productontwikkeling. Daarom bieden wij deskundig advies voor projectbegeleiding, strategie en uitvoering. Ons ervaren team staat altijd klaar om jouw project veilig en efficiënt te begeleiden van start tot finish. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvol productontwikkelingsproject.

Projecten waar we trots op zijn

Onze roadmap voor success

Strategie

Heb je een strategische partner nodig, maar ben je nog niet klaar voor een toegewijd project? Wij ondersteunen onze klanten met verschillende adviesdiensten, van het ondersteunen van CEO’s bij technologische uitdagingen tot het creëren van een specifieke digitale go-to-market strategie voor jouw nieuwe producten en diensten.

Wij zijn een toegewijd team dat apps bouwt voor consumenten- en zakelijke markten. Wij zijn zeer bekwaam in React Native en Flutter, waardoor wij een mooie, responsieve apps kunnen maken.

Wij zijn een team van ontwerpers en ontwikkelaars dat web-apps bouwt voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. We zijn zeer bedreven in React, NextJS en C# en Flutter, waardoor we prachtige, responsieve web-applicaties kunnen maken.

Onze updates

Vergelijking headless webshop cms'en
E-Commerce
05.06.2023

Vergelijking van WordPress, Drupal, Magento, Shopify en BigCommerce als een Headless E-Commerce CMS

Projecten

Waar we trots op zijn