Digital Product Studio

TypeScript Website

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van goed presterende apps en websites voor zowel B2C- als B2B-doelgroepen. Ons team van ervaren designers en developers is expert in de nieuwste technologieën en frameworks voor app-ontwikkeling en web development, waaronder Typescript.

Vraag een offerte aan

Wat is TypeScript?

Eigenlijk is TypeScript in korte zin een programmeertaal die gebaseerd is op JavaScript en optionele statische type-definities toevoegt aan de taal. Dit helpt ontwikkelaars om betrouwbare en goed onderhoudbare code te schrijven voor grote en complexe webapplicaties.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van TypeScript

Statisch typen

TypeScript voegt statische typen toe aan JavaScript, waardoor ontwikkelaars typen aan variabelen, parameters, functies en objecten kunnen toekennen. Dit helpt bij het detecteren van fouten en bugs tijdens het ontwikkelproces, nog voordat de code wordt uitgevoerd. Statische typen zorgen voor meer betrouwbaarheid, verbeterde codekwaliteit en betere samenwerking binnen ontwikkelteams.

Verbeterde productiviteit

Door gebruik te maken van TypeScript kunnen ontwikkelaars profiteren van functies zoals automatische aanvulling, intelligentie van de ontwikkelomgeving (IDE) en verbeterde tooling. Deze functies maken het gemakkelijker om code te schrijven, te begrijpen en te onderhouden.

Betere codekwaliteit en onderhoud

Door het gebruik van statisch typen en de mogelijkheid om meer structurele en leesbare code te schrijven, helpt TypeScript bij het verbeteren van de algehele codekwaliteit.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Hoe wij bij 2DIGITS TypeScript inzetten

Wij kunnen TypeScript op verschillende manieren toepassen als agency zijnde om efficiëntie en betrouwbaarheid van projecten te verbeteren. Zie hieronder een aantal van deze manieren:

  • Het bouwen van complexe webapplicaties
  • Het werken met API’s
  • Het bouwen van mobiele apps
  • Het bouwen van websites
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team