29.04.2024

<h1>Navigeren in de wereld van BigCommerce: Hoe kies je nou eigenlijk een bureau wat bij je past?</h1>

Share this on

Navigeren in de wereld van BigCommerce: Hoe kies je nou eigenlijk een bureau wat bij je past?

Het vinden van het juiste ontwikkelingsbureau voor jouw webshop kan lastig zijn. Wij snappen die worsteling, omdat we zelf ook daar hebben gestaan. Gelukkig hebben we na veel onderzoek ontdekt wat werkt. Dit artikel leidt je door de jungle van keuzes naar de perfecte match voor jouw BigCommerce platform. Tijd voor actie!

Samenvatting

 • Het kiezen van een goed ontwikkelingsbureau is super belangrijk voor je online winkel. Een bureau met veel ervaring en kennis van BigCommerce maakt jouw webshop snel, mooi en makkelijk te gebruiken.
 • Kijk naar ervaring, technische vaardigheden en hoe flexibel een bureau is. Dit helpt om zeker te zijn dat jouw winkel kan groeien. Goede communicatie met het bureau is ook heel belangrijk.
 • Het is slim om verschillende bureaus te vergelijken voordat je kiest. Bekijk hun vorige werk, lees wat klanten zeggen, en praat over de kosten. Dit helpt om het beste bureau voor jou te vinden.
 • Zorg dat je duidelijk bent over wat je wilt bereiken met jouw webshop. Bespreek jouw doelen en verwachtingen met het ontwikkelingsbureau. Dit voorkomt problemen later en helpt bij het succes van jouw winkel.
 • Geld is belangrijk bij het bouwen van een webshop. Maak duidelijke afspraken over de kosten. Kies een ontwikkelingsbureau dat in jouw budget past maar ook goede kwaliteit biedt.

Het belang van het kiezen van het juiste ontwikkelingsbureau voor BigCommerce

Kiezen wie jouw webshop maakt, is mega belangrijk. Het juiste team kan je winkel top maken, met alles erop en eraan.

Voordelen van een professioneel ontwikkelingsbureau

Een goed bureau maakt jouw webwinkel top. Ze weten alles over BigCommerce. Dit betekent dat jouw online shop snel werkt, mooi uitziet en makkelijk te gebruiken is. Jouw klanten vinden wat ze zoeken en kopen meer. Dit noemen we een geweldige gebruikerservaring.

Zo’n bureau zorgt ook voor de beste koppelingen met je e-mailadres, sociale media zoals Facebook, en tools voor zoekmachine optimalisatie. Met hun hulp bereik je meer mensen. En meer mensen betekent meer verkoop. We kiezen samen de juiste functies die passen bij wat jij nodig hebt. Zo maken we samen jouw online winkel een succes.

Meerwaarde van specifieke expertise in BigCommerce

Na het bespreken van de voordelen die een professioneel bureau brengt, duiken we nu dieper in waarom specifieke kennis van BigCommerce zo’n groot verschil maakt. Kennis van dit platform is als een sleutel die speciale deuren opent.

Stel je voor, je hebt een gereedschapskist. Maar met de juiste sleutel, zoals kennis van BigCommerce, open je een hele nieuwe kist vol met nog betere gereedschappen. Deze kist helpt je niet alleen sneller te werken, maar ook slimmer. We weten allemaal dat de snelheid van een webshop belangrijk is. Bijna 70% van de klanten zegt dat het hun keuze beïnvloedt. Met een team dat BigCommerce door en door kent, kun je erop vertrouwen dat jouw winkel razendsnel laadt.

Dit betekent blijere klanten en meer verkopen. Plus, als er ooit problemen zijn, staat een team met ervaring klaar om ze snel op te lossen. Geen gedoe met lange wachttijden of eindeloze e-mails heen en weer. Gewoon direct aanpakken en oplossen. Zo houden we iedereen blij – jij, ons, en vooral jouw klanten.

Meer weten over BigCommerce? lees onze volledige gids. 

De rol van BigCommerce ontwikkelingsbureaus bij het verbeteren van jouw webshop

BigCommerce ontwikkelingsbureaus pakken jouw webwinkel aan alsof het hun eigen is. Ze weten alles van het maken van sites die snel laden. Dit is super belangrijk, want wist je dat bijna 70% van de kopers sneller wegklikt als een site te traag is? Zo’n bureau maakt jouw winkel niet alleen aantrekkelijk, maar zorgt er ook voor dat hij razendsnel werkt. En snelheid is een must voor een goede plek in de zoekresultaten en om klanten blij te maken.

Ze koppelen jouw winkel ook aan andere systemen en gereedschappen die je al gebruikt. Denk aan voorraadbeheer of marketingtools. Dit maakt alles een stuk makkelijker en efficiënter. Met hun hulp wordt jouw online shop een echte krachtpatser die klaar is voor de toekomst.

We maken jouw online winkel zo, dat klanten blijven komen en niet meer weg willen.

 

Criteria voor het kiezen van een ontwikkelingsbureau voor BigCommerce

Het kiezen van een goed ontwikkelingsbureau voor BigCommerce is niet makkelijk. Je moet letten op ervaring, hoe goed ze in BigCommerce zijn, en of ze flexibel kunnen werken.

Ervaring en referenties

We kijken altijd naar de ervaring. Een bureau met veel ervaring weet hoe ze een online winkel voor ons kunnen bouwen. Ze hebben dit al vaker gedaan. Dus, we voelen ons beter als we weten dat ze ervaring hebben. Ook vragen we om referenties. Dit zijn meningen van andere mensen over het bureau. Als anderen blij zijn met hun werk, dan denken we dat wij dat ook zullen zijn.

Referenties zijn als gouden sterren voor een bureau. We luisteren naar wat andere bedrijfsleiders over hen zeggen. Hun verhalen vertellen ons of het bureau echt goed is in wat ze doen. En als ze bekend zijn met BigCommerce, dan is dat een groot pluspunt. We willen iemand die de weg kent en ons kan helpen groeien.

Technische vaardigheden en kennis van BigCommerce

Bij het kiezen van een ontwikkelingsbureau voor BigCommerce, moeten technische vaardigheden en kennis bovenaan je lijst staan. Een goed bureau kent de ins en outs van BigCommerce. Ze weten hoe ze jouw online winkel kunnen bouwen en aanpassen. Dit omvat het instellen van productpagina’s, het beheren van je voorraad en het integreren met backoffice-systemen. Deze stukjes software helpen bij het smooth laten lopen van je winkel.

Ze maken je leven makkelijker. Zo’n bureau begrijpt ook hoe belangrijk betalingsvoorwaarden zijn. Ze zorgen ervoor dat klanten veilig kunnen betalen. Geen stress over spam of veiligheidsproblemen. Plus, met hun hulp kun je open-source tools gebruiken. Deze tools passen ze aan om perfect bij jouw winkel te passen. Het is als een maatpak; zit altijd goed.

Met het juiste bureau worden de technische zaken kinderspel.

Nu we de technische kant hebben besproken, laten we eens kijken naar hoe flexibiliteit en aanpasbaarheid ook een grote rol spelen.

Meer weten over de technische implementatie van BigCommerce? Lees ons artikel

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Naast het hebben van de nodige technische vaardigheden, moeten we ook zorgen dat ons ontwikkelingsbureau flexibel is. Dit betekent dat ze zich snel kunnen aanpassen aan nieuwe trends en wensen. Onze online winkel moet kunnen groeien en veranderen. Het e-commerce platform moet dus open staan voor nieuwe plug-ins, apps en integraties. We zoeken een team dat niet bang is voor een beetje uitdaging. Ze moeten klaar staan om onze winkel uniek te maken.

We willen allemaal dat onze klanten blij zijn, toch? Een flexibel ontwikkelingsbureau zorgt ervoor dat onze website makkelijk te gebruiken is. Ze verbeteren de gebruikerservaring door slimme oplossingen.

Dat kan zijn het toevoegen van nieuwe functies of het aanpassen van het ontwerp. En laten we eerlijk zijn, geen enkel platform heeft alles wat we willen, recht uit de doos. Het gaat erom hoe goed jouw team kan toveren met wat beschikbaar is. Dus, kiezen wij voor een bureau dat beweegt als water—zich aanpassend aan elke vorm of uitdaging die we tegenkomen.

Tips voor het kiezen van het beste ontwikkelingsbureau voor BigCommerce

Om het beste ontwikkelingsbureau voor BigCommerce te kiezen, moet je slim zijn. Het is net als het kiezen van de juiste tools voor een klus. Je kijkt eerst naar wat je echt nodig hebt.

Denk aan ervaring, kennis, en hoe goed ze met jou kunnen praten. Ook, check hun vorige werk. Dit is net als kijken of een hamer wel echt spijkers in het hout kan slaan. En onthoud, goed praten met hen is super belangrijk. Zo weet je zeker dat ze begrijpen wat jij wilt. Wat de kosten betreft, zorg dat je weet wat je kan besteden. Het moet niet te duur zijn, maar onthou: goedkoop kan soms duurkoop zijn.

Heb duidelijke doelen en zorg dat zij die ook snappen. Zo kom je niet voor.

Onderzoek doen en vergelijken van verschillende bureaus

We zoeken het beste ontwikkelingsbureau voor BigCommerce. Dit is belangrijk voor onze online winkel. Laten we kijken hoe we dat aanpakken.

 1. Maak een lijst met bureaus die ervaring hebben met e – commerce websites. Kijk goed of zij al eerder met BigCommerce hebben gewerkt. Zulke ervaring is goud waard.
 2. Bekijk hun vorige projecten. Goed werk spreekt voor zich. Projecten die snel laden en makkelijk te gebruiken zijn, tellen extra mee.
 3. Lees de feedback van klanten op internet en in e – mails. Tevreden klanten betekenen vaak goed werk.
 4. Vraag om referenties en bel ze op. Echt praten met mensen geeft veel inzicht.
 5. Controleer of ze technische vaardigheden hebben die je nodig hebt, zoals open source technologieën en specifieke kennis over het versnellen van de website ladingstijd.
 6. Praat over prijs, maar vergeet niet: goedkoop kan duurkoop zijn. Het gaat om waarde, niet alleen om een lage prijs.
 7. Zorg dat ze flexibel genoeg zijn om verschillende plug – ins en apps te ondersteunen die jouw online winkel uniek maken.
 8. Vergelijk hun communicatiestijl: zorgen ze dat je je begrepen voelt? Een team dat goed luistert, is cruciaal.
 9. Check hun bereidheid tot samenwerking en ondersteuning na oplevering van het project; bewust support is onmisbaar voor succes op lange termijn.
 10. Bespreek duidelijke doelen en verwachtingen; zorgen jullie samen voor een realistisch plan?

Door deze stappen te volgen, vinden we een partner die echt bij ons past. Zo bouwen we samen aan succes!

Communicatie, samenwerking en ondersteuning

Na het vergelijken van diverse bureaus, draait alles om hoe we samenwerken. Goede communicatie is de sleutel. We willen snel en makkelijk praten met ons bureau. Ze moeten ons begrijpen en wij hen.

Een mailtje sturen naar de juiste persoon moet vlot gaan. Ook ondersteuning is cruciaal. Problemen kunnen altijd opduiken. Dan is het belangrijk dat het bureau snel helpt. Ons team van adviseurs staat altijd klaar om door nieuwe technologieën te loodsen en veranderingen in klantwensen aan te pakken. Bij 2Digits zorgen we dat onze projecten blijven presteren, zelfs als alles om ons heen verandert. Dit alles maakt de band met het bureau zo belangrijk. Goede samenwerking maakt of breekt een project.

Kosten en budgetmanagement

Na een goede communicatie, komt het beheren van de kosten. We weten allemaal dat geld belangrijk is. Voor ons project moeten we slim zijn met ons geld. De prijs voor het bouwen van een webshop kan hoog zijn. Maar, als we een ontwikkelaar kiezen die goed is én in ons budget past, winnen we veel. Dit betekent niet alleen kijken naar de startprijs, maar ook denken over de toekomst. Als onze webshop groeit, willen we niet te veel betalen voor kleine updates of extra’s.

We maken duidelijke afspraken met het bureau over de prijs. Zo voorkomen we verrassingen. Een slimme zet is kiezen voor iemand die ervaring heeft met marktplaatsen en e-mailsystemen. Zo’n ontwikkelaar kan ons helpen geld te besparen op lange termijn. Ze weten hoe ze een flexibele site moeten bouwen. Eentje die groeit met ons bedrijf. Dit betekent minder uitgeven later voor grote veranderingen of nieuwe functies.

Overstappen van WooCommerce naar BigCommerce? Lees onze volledige gids

Duidelijke en realistische doelstellingen en verwachtingen bespreken.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om aan de start helder te hebben wat we willen bereiken. Dat geldt ook als we een ontwikkelingsbureau voor BigCommerce kiezen. We bespreken samen wat haalbaar is en maken een plan. Dit voorkomt verrassingen later. Echt, het is net als een kaart gebruiken voordat je aan een lange reis begint. Zo weten beide partijen – wij en het bureau – waar we aan toe zijn.

Het gaat erom samen te werken en doelen te stellen die we echt kunnen halen. Als we dit goed doen, komen we niet alleen dichter bij wat we willen bereiken, maar zorgt het ook voor minder stress onderweg. Plus, het houdt ons gefocust op de prijs – een schitterende online winkel die klanten trekt. En laten we eerlijk zijn: dat is waar we allemaal van dromen, toch?

Lees meer over hoe BigCommerce ontwikkelingsbureaus jouw online winkel kunnen transformeren op onze specifieke pagina.

Veelgestelde Vragen

1. Waarom zou ik een webontwikkelaar nodig hebben voor mijn BigCommerce site?

Nou, laten we eerlijk zijn… Tenzij je een geheime superkracht hebt in coderen (en ik bedoel, wie heeft dat nou?), is het inschakelen van een webontwikkelaar een slimme zet. Ze toveren jouw ideeën om in een werkende, flitsende website. Zeg maar dag tegen die hoofdpijn van het zelf proberen te doen!

2. Hoe vind ik het beste ontwikkelingsbureau voor mijn project?

Begin met googlen en stuur dan misschien een berichtje via Gmail naar je netwerk voor aanbevelingen. Het is net als daten… Je moet rondkijken, vergelijken en zien wie het beste bij je past. En hey, een goed gesprek kan wonderen doen. Vraag ze gewoon recht op de man: “Kunnen jullie mijn droomsite bouwen?”

3. Wat moet ik vragen aan een potentieel ontwikkelingsbureau?

Wees niet verlegen! Vraag naar hun ervaring met BigCommerce, hun portfolio (zodat je hun werk kunt spioneren), en hoe ze communiceren (want niemand houdt van radiostilte). Oh, en vergeet niet te vragen naar de kosten… Je wilt niet achterover vallen van schrik bij het zien van de factuur.

4. Hoe weet ik of een ontwikkelingsbureau echt goed is in wat ze doen?

Kijk naar hun eerdere werk en lees recensies (als ze alleen maar lofzangen hebben, is dat een goed teken). Een echt goed bureau heeft klanten die meer dan blij zijn om te roepen hoe geweldig ze zijn. En als je echt nieuwsgierig bent, stuur dan eens een mailtje naar een paar van hun klanten voor de inside scoop!

Meer weten? Neem contact op