2DIGITS is een development agency gevestigd in het hartje van Nederland; het prachtige Utrecht. De 2DIGITS diensten zijn gericht op het vertalen van uw wensen naar een tastbaar eindresultaat. We werken samen met klanten van over de hele wereld om hen te helpen hun doelstellingen te bereiken. We zijn trots op ons werk en zorgen er altijd voor dat onze klanten meer dan tevreden zijn met het eindresultaat.

2DIGITS developers aan het werk - Onze diensten

1.TEAM AS A SERVICE

Is slechts één project niet genoeg? Bij 2DIGITS zijn we gepassioneerd over digitale productontwikkeling en toegewijd aan het leveren van innovatieve digitale oplossingen voor onze klanten.

Ons team van professionals is uitgerust met de nieuwste technologie, creatieve ideeën en de drive om het perfecte digitale product voor jouw behoeften te creëren. Van start-ups tot wereldwijde organisaties, laat ons jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met ons Team als een Service en maximaliseer jouw impact in de digitale wereld!

Lees verder

2.STRATEGIE

Bij 2DIGITS begrijpen we dat het hebben van een betrouwbare partner voor strategisch advies essentieel is voor bedrijven die weloverwogen beslissingen willen nemen over hun projecten.

Juist daarom helpen wij onze opdrachtgevers met het samenstellen van een digitale strategie voor onze opdrachtgevers.

 

Lees meer

3.UX DESIGN

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in creëren van unieke UX ervaringen. Ons ervaren team van UX ontwerpers maakt gebruik van geavanceerde technologieën en ontwerpprincipes om gebruiksvriendelijke, intuïtieve en esthetisch aantrekkelijke ervaringen te creëren die voldoen aan de hoogste normen.

Lees meer

4.APP DEVELOPMENT

Bij 2DIGITS combineren we onze expertise in zowel app- als webontwikkeling om voorop te lopen in de digitale wereld. Ons toegewijde en ervaren team van ontwikkelaars zet zich in voor het creëren van zowel baanbrekende apps als hoogwaardige websites, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en ontwerpprincipes.

Lees meer

5.WEB DEVELOPMENT

Bij 2DIGITS combineren we onze expertise in zowel app- als webontwikkeling om voorop te lopen in de digitale wereld. Ons toegewijde en ervaren team van ontwikkelaars zet zich in voor het creëren van zowel baanbrekende apps als hoogwaardige websites, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en ontwerpprincipes.

Lees meer

6.API INTEGRATIES

Software ontwikkelen is 1, maar het koppelen van uw CRM, ERP of WMS met een ander systeem is een vak apart. Bij 2DIGITS zijn we gepassioneerd over digitale productontwikkeling en gespecialiseerd in het ontwikkelen van API’s.

Lees verder

7.CONTINU DOORONTWIKKELEN

Bij 2DIGITS begrijpen we dat de digitale wereld nooit stilstaat. Daarom bieden we niet alleen state-of-the-art ontwikkeling van websites en apps, maar zorgen we ook voor hun voortdurende evolutie. Onze dienst voor het continu doorontwikkelen is ontworpen om uw digitale assets altijd een stap voor te houden.

Lees verder

8.BEHEER & SUPPORT

Web- en app-beheer zijn essentiële aspecten van het succesvol beheren en onderhouden van digitale producten. Het omvat het proactief onderhouden, optimaliseren en beveiligen van zowel webapplicaties als mobiele apps om een naadloze gebruikerservaring te garanderen.

Lees verder

9.SAMEN GROEIEN?

Bij 2DIGITS combineren we de ontwikkeling van digitale producten met geïntegreerde digital marketing strategieën, in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Social Brothers.

Onze aanpak omvat het toepassen van geavanceerde marketingstrategieën, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en social media strategieën, aangevuld met de expertise van Social Brothers.

Dit zorgt ervoor dat onze digitale producten niet alleen technisch superieur zijn, maar ook effectief de juiste doelgroep bereiken en betrekken. Door middel van data-analyse en voortdurende aanpassingen verzekeren we dat de digitale producten van onze klanten optimaal presteren in hun marktsegment. Ons doel is het realiseren van een synergetische samenwerking tussen productontwikkeling en marketing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens bij Social Brothers.

Lees verder