2DIGITS

DEVELOPMENT AGENCY

Met meer dan 100+ API’s gerealiseerd kunnen met bij 2DIGITS met recht zeggen dat we gespecialiseerd in het ontwikkelen van API-koppelingen. Ons team van designers, developers en business analisten werkt samen in de realisatie van de meest schaalbare integraties met bijvoorbeeld uw CRM, ERP, Website of WMS.

Cases Contact
In cijfers

WAAR WE TROTS OP ZIJN

135

API's ontwikkeld

18

Team

44

Systemen mee gekoppeld

1534

Automatische tests

API ONTWIKKELING

VOORBEELDEN

Dynamics 365

Business Central als ERP? Wij ontwikkelen opmaat gemaakte API koppelingen om Business Central met uw CRM, WMS, Website of ander onderdeel uit het IT landschap te koppelen.

HubSpot

HubSpot als CRM? Wij ontwikkelen opmaat gemaakte API koppelingen om CRM met uw ERP, WMS, Website of ander onderdeel uit het IT landschap te koppelen.

Exact Online

Exact Online als Administratief pakket? Wij ontwikkelen opmaat gemaakte API koppelingen om Exact Online met uw CRM, ERP of andere onderdeel uit het IT landschap te koppelen.

AFAS

AFAS als ERP pakket? Wij ontwikkelen opmaat gemaakte API koppelingen om Exact Online met uw CRM, WMS of andere onderdeel uit het IT landschap te koppelen.

OpenAI

Aan de slag met AI? Wij ontwikkelen op maat gemaakte koppelingen met AI providers, zoals OpenAI aan uw IT landschap om zo de kracht van AI toe te voegen aan uw dagelijkse activiteiten.

Op maat gemaakt

Opzoek naar een andere koppeling of een suggestie? Wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen voor elke type organisatie.

OPDRACHTGEVERS

Waar we mee samenwerken

4.5 out of 5 stars from our clients

Onze kennis delen we graag

Projecten

Waar we trots op zijn

2DIGITS team

Ons team

API REALISATIE

ONS STAPPENPLAN

Bij het ontwikkelen van een API-koppeling beginnen wij bij de onderzoekende fase, tijdens deze fase gaan wij kijken hoe de koppeling dient te werken en welke informatie de systemen moeten kunnen communiceren met elkaar. 

Op basis van de uitkomsten uit de onderzoekende fasen zullen we bepalen welke kanalen en middelen ingericht dienen te worden. Hieronder beschrijven we de verschillende activiteiten.

Voor de API-koppeling is het van belang dat deze continu gemonitord en onderhouden wordt, hierdoor blijft de API actueel en up-to-date waardoor er bij updates niet direct een nieuwe API gemaakt moet worden.

Jan Dekker - Footer CTA

EVEN SPARREN OF EEN GOED IDEE?

WE ARE READY FOR THE NEXT DIGITAL CHALLENGE

Neem contact op via 06 83 53 75 39, stuur een mail naar [email protected], vul het contactformulier in óf plan direct iets in via de knop hieronder.

Afspraak inplannen Contact opnemen