Opdrachtgevers

Waar we trots op zijn

5 out of 5 stars from our clients

MVP ontwikkelen

Wat we doen

Wij ontwikkelen MVP's gericht op conversie, de juiste UX ervaring, schaalbaarheid, performance en veiligheid
Start een project

Projecten

Waar we trots op zijn

WAAROM 2DIGITS?

Bij 2DIGITS versnellen we jouw softwareontwikkeling om jouw bedrijf vooruit te helpen. Of je nu een nieuw concept wilt realiseren, bestaande software wilt verbeteren of een lopend project wilt afronden, ons team van ervaren ontwikkelaars en consultants staat klaar om je te ondersteunen.

Wij bieden je niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook de zekerheid dat je software robuust en toekomstbestendig is. Met onze pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat je sneller resultaat boekt en beter kunt inspelen op de dynamische behoeften van de markt.

Plan afspraak aan
GET TO KNOW US

We’re a family company

Wij zijn 2DIGITS, gestart in 2019 als onderdeel van de SB Group en gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale producten

PARTNERS

Waar we graag mee samenwerking

Shopify

BigCommerce

next.js

React

Hoe ziet ons beheer er uit?

Web- en app-beheer zijn essentiële aspecten van het succesvol beheren en onderhouden van digitale producten. Het omvat het proactief onderhouden, optimaliseren en beveiligen van zowel webapplicaties als mobiele apps om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Effectief beheer zorgt ervoor dat jouw digitale assets betrouwbaar blijven functioneren, voldoen aan de nieuwste normen en beveiligd zijn tegen bedreigingen.

Neem contact op
Headless e-commerce development

2DIGITS team

Ons team

2DIGITS, jouw partner in website development

Als het gaat om productontwikkeling, kan een partner in crime het verschil maken. Daarom bieden wij toonaangevende website-ontwikkelingsdiensten aan voor headless websites en webshops.

Onze ervaren professionals staan bij elke stap van de reis voor je klaar, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw project in goede handen is. Raadpleeg ons en wees ervan verzekerd dat jouw productontwikkelingsproject een succes wordt.

Neem contact op

Technologieën die we gebruiken

React

NEXTjs

.NET

Updates

E-Commerce
14.08.2023

Wat is headless e-commerce en hoe verschilt het van traditionele e-commerceplatforms?

E-Commerce trends in 2024

Meer weten over de ontwikkelingen over de inzet van AI, personalisatie en performance bij het ontwikkelen van een webshop?

Download ons nieuwste Whitepaper