Digital product studio

Headless website development

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige headless websites die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Ons team van ervaren productmanagers, ontwerpers en developers begrijpt het belang van gebruikerservaring (UX) voor het succes van een website. We gebruiken een gebruikersgerichte aanpak en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw website is afgestemd op de specifieke behoeften van uw gebruikers.

Projects we are proud of.

Wat wij doen

Website ontwikkeling: Wij gebruiken de nieuwste technologieën en frameworks om hoogwaardige, schaalbare websites te bouwen die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van headless CMS systemen die de flexibiliteit en schaalbaarheid bieden die nodig is voor moderne websites. Ons team van ontwikkelaars is expert in technologieën zoals Contentful, Prepr, Strapi en GraphCMS.

Naast website ontwikkeling bieden we ook diensten aan op het gebied van headless e-commerce ontwikkeling. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van e-commerce websites die gebouwd zijn met een headless architectuur, zodat ze flexibel, schaalbaar en superieure klantervaringen kunnen bieden. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en frameworks, kunnen we e-commerce websites bouwen die snel, betrouwbaar zijn en een naadloze winkelervaring bieden.

Neem contact op
Headless e-commerce development

Projecten

Waar we trots op zijn

2DIGITS team

Ons team

2DIGITS, jouw partner in website development

Als het gaat om productontwikkeling, kan een partner in crime het verschil maken.

Daarom bieden wij toonaangevende website-ontwikkelingsdiensten aan voor headless websites en webshops.

Onze ervaren professionals staan bij elke stap van de reis voor je klaar, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw project in goede handen is. Raadpleeg ons en wees ervan verzekerd dat jouw productontwikkelingsproject een succes wordt.

Neem contact op

Technologieën die we gebruiken

React

NEXTjs

.NET

Updates

E-Commerce
14.08.2023

Wat is headless e-commerce en hoe verschilt het van traditionele e-commerceplatforms?