Digitale product studio

React

Bij 2DIGITS zijn we gespecialiseerd in het bouwen van goed presterende mobiele apps voor zowel B2C- als B2B-doelgroepen. Ons team van ervaren designers en developers is expert in de nieuwste technologieën en frameworks voor app-ontwikkeling, waaronder React Native, een JavaScript-bibliotheek die wordt gebruikt voor het bouwen van webapplicaties.

Vraag een offerte aan

Wat is React?

React is een JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van webapplicaties, ontwikkeld door Facebook en onderhouden door een actieve community. Het maakt gebruik van componenten en een virtueel DOM-model voor verbeterde prestaties en snelheid.

Projecten waar we trots op zijn
Headless e-commerce development

Voordelen van React

SEO-vriendelijkheid

React kan worden gebruikt met SSR of SSG frameworks zoals Next.js of Gatsby.js, wat de SEO-vriendelijkheid van de website verbetert door zoekmachines in staat te stellen de inhoud beter te indexeren en te begrijpen.

Grote community

React heeft een actieve en groeiende community van ontwikkelaars. Dit betekent dat er talloze hulpmiddelen, bibliotheken en documentatie beschikbaar zijn om de ontwikkeling van React-websites te ondersteunen. De community biedt ook regelmatig updates en verbeteringen, waardoor de framework altijd up-to-date blijft.

Snellere gebruikerservaring

React maakt gebruik van een virtuele DOM en efficiënte updates, wat resulteert in een snellere en responsievere gebruikerservaring door alleen de benodigde delen van de pagina bij te werken.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

4.5 out of 5 stars from our clients

2DIGITS team

Ons team

Hoe wij bij 2DIGITS React inzetten

Er zijn verschillende manieren dat React kan worden toegepast bij het maken van een website of webapplicatie, hierbij kan je denken aan de volgende manieren:

  • Het bouwen van een single-page applicatie (SPA)
  • Integratie van andere frameworks voor een headless website
  • Bij het bouwen van mobiele applicaties (React Native)
  • Ontwikkeling van webapplicaties
  • Front-end integratie
Lees meer

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Inzichten

Updates vanuit ons team