Human Total Care ” Kom verder ” platform

Het Kom Verder platform lanceren

Kom Verder is een innovatief platform dat speciaal is ontwikkeld voor HTC (Human Total Care) om het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van werknemers en studenten te bevorderen.
HTC Kom Verder Platform banner

Introductie

Kom Verder is een innovatief platform dat speciaal is ontwikkeld voor HTC (Human Total Care) om het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van werknemers en studenten te bevorderen. Dit platform is ontworpen om gebruikers te ondersteunen bij het stellen van doelen, het volgen van hun voortgang en het vinden van middelen om hun algehele welzijn te verbeteren. Kom Verder maakt gebruik van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van gezondheid, psychologie en professionele ontwikkeling om gebruikers te helpen een gezonde balans te vinden tussen werk, studie en privéleven. Met een gebruiksvriendelijke interface en een scala aan gepersonaliseerde hulpmiddelen en bronnen, is Kom Verder de ideale oplossing voor organisaties die streven naar een gezondere en gelukkigere werkomgeving

Uitdaging

De HTC Group is actief binnen de wereld van arbeidsongeschiktheidspreventie en met het Kom Verder-platform richt deze digitale dienst zich op het bieden van preventieve zorg in plaats van diensten voor daadwerkelijke arbeidsongeschiktheid. Daarnaast is er vanuit de HTC Group vraag geweest om een component te ontwikkelen voor de verschillende managers binnen de diverse klanten en om een apart platform voor deze specifieke gebruikersgroep te ontwikkelen om gedragsverandering binnen teams te versterken.

Technologie gebruikt voor dit project

React

.NET

FIGMA

Oplossing

Bij 2Digits hebben we nauw samengewerkt met het team van Social Brothers om uw visie tot leven te brengen. Ons team creëerde een web-app platform met verschillende boeiende functies, waaronder gamification, e-learning en vragenmodules. Door middel van uitgebreide gebruikerstests hebben we de inhoud van deze componenten verfijnd om een eersteklas gebruikerservaring te bieden.

We ontwierpen het platform om naadloos te integreren in de huidige architectuur van HTC, inclusief persoonlijke profielscans, pushmeldingen, een gepersonaliseerde e-learningomgeving, blogs, quizzen en micro-learnings die zijn afgestemd op het gedrag van de werknemer, de branding van de arbodienst en de voorkeuren van de werkgever.

Om een naadloze werking te garanderen, hebben we verbindingen gelegd met de legacy-software van de HTC Group om gegevens en informatie efficiënt te beheren. Ons team werkte in overleg met het IT-team van de HTC Group om de complexe architectuur te doorgronden en optimale resultaten te waarborgen.

We ontwikkelden ook een volledig functioneel e-learningplatform voor de managers van de klant, dat verbonden is met feedback en gedrag van werknemers. Hierdoor ontstaat er een directe link tussen de prestaties van werknemers en de training van managers, wat leidt tot een meer impactvolle gedragsverandering bij de werknemers.

Conclusie

Wij zijn ervan overtuigd dat ons web-app platform de manier waarop arbodiensten en veiligheidstrainingen worden aangeboden ingrijpend zal veranderen. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat het niet alleen zeer functioneel en gepersonaliseerd is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. En de resultaten spreken voor zich – na slechts 6 maanden implementatie heeft ons platform een indrukwekkende NPS-score van 4,5 en een succesvolle lancering van onze diensten behaald.

Dus waarom wachten? Geef uw medewerkers de training die ze verdienen en zet de eerste stap naar een veiligere en productievere werkomgeving door vandaag nog contact op te nemen met HumanTotalCare.

Andere projecten waar we trots op zijn